[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

SZ2020_image

A GPS TUNER KFT VISSZA NEM TÉRITENDŐ UNIÓS TÁMOGATÁST NYERT

Kedvezményezett neve: GPS Tuner Szoftverkiadó Kft.

Projekt címe: ”Eljárás testedzési célú útvonaltervezéshez” szabadalomra vonatkozóan PCT nemzeti fázis indítása

Szerződött támogatás összege: 2 000 000 Ft (azaz kétmillió forint) vissza nem térítendő támogatás

Támogatás mértéke (%-ban): 100 %

Projekt tartalmának bemutatása: Eljárás testedzés célú útvonaltervezéshez, amelynek során az edzést végző személy szívritmusát egy adott tartományon belül kell tartani, elektronikusan betárolják egy navigációs eszközbe a kiindulási és célpont környezetének térkép adatait, beleértve a magassági adatokat is, és a kiindulási és célpont között utat keresnek, és elektronikus táblázatba foglalják a testedzést végző személy vagy ahhoz hasonló korú, nemű és súlyú átlagos személyek mért útvonalterhelés szívritmus változás adatait, és a tervezéskor a feltételezett útvonalat csúcspontok és élek közötti szakaszokra osztják, ezek meredekségi és lejtési adatai alapján a tárolt táblázat adatainak felhasználásával az útvonalra  összesítik a várható szívritmus adatokat és a lehetséges utak közul azt javasolják, amelyik mentén a szívritmus értéke várhatóan az előírt tartományon belül van.

Projekt (tervezett) befejezési dátuma: 2016.12.31.

Projekt azonosító száma: IPARJOG_15-1-2016-0002

IPARJOGVÉDELMI TEVÉKENYSÉG TÁMOGATÁS A GPS TUNER KFT-NÉL

Kedvezményezett neve: GPS Tuner Szoftverkiadó Kft.

Projekt címe: ”Eljárás navigált útvonalon haladó elektromos meghajtású járművek monitorozására és navigálására” című találmányra vonatkozó szabadalom PCT nemzeti fázisának indítása

Szerződött támogatás összege: 2 000 000 Ft (azaz kétmillió forint) vissza nem térítendő támogatás

Támogatás mértéke (%-ban): 100 %

Projekt tartalmának bemutatása: A folyamat során először kiválasztjuk a jármű által megteendő utat és az út végén értelmezett célt. Ezután elkészítjük és elektronikus adattárba betároljuk az adott terhelésű járműre vonatkozó korrekciós táblázatot, amely az út meredekségének függvényében a fogyasztás megnövekedésének korrekciós számait tartalmazza. Elektronikus adattárba rögzítjük az útvonalat tartalmazó térkép adatait, beleértve magassági adatokat is. A találmány szerint az indulást követően a navigáció során adott időközönként monitorozást végünk, és minden monitorozáskor megmérjük a jármű akkumulátorának a pillanatnyi kapacitását, valamint meghatározzuk a hátralévő útvonal csomóponti adatainak ismeretében a cél eléréséig várható fogyasztást. Ha ez a megállapított fogyasztás nagyobb, mint az akkumulátor rendelkezésre álló mért kapacitása, akkor a jármű vezetőjét közvetlenül vagy az útvonal módosításával figyelmeztetjük.

Projekt (tervezett) befejezési dátuma: 2016.12.31.

Projekt azonosító száma: IPARJOG_15-1-2016-0006

SZ2020_image